wie is WOLF.

WOLF. is een jong bewegingstheatercollectief uit Antwerpen, bestaande uit Misja Nolet, Laure-anne Iserief, Olivia Van de Peer en Charlotte Gillain. Samen werken zij vanuit disciplines zoals dans, mime en kleinkunst aan speelse en dynamische voorstellingen.

Laure-anne Iserief

Laure-anne Iserief is een uitvoerend danser en docent. Ze volgde haar opleiding in SEAD en het Conservatorium voor Dans en door liep aansluitend de lerarenopleiding te Antwerpen. Momenteel werkt ze als dansdocent aan de Kunsthumaniora, de academie van Lier, en Retina en ook als freelance fotografe.

 
Misja Nolet

Misja Nolet is maker en performer in theater en muziek. Ze studeerde in 2019 af aan het Koninklijk Conservatorium Antwerpen (Drama, Kleinkunst) en volgt nu de opleiding Educatieve Master Drama (KCA).

Charlotte Gillain

Charlotte Gillain volgde één jaar de opleiding Bachelor Docent Dans te Arnhem en studeert momenteel aan de Mime opleiding te Amsterdam. Ze werkt ook als speler en theatermaker.

 

 
 
Olivia Van de Peer

Olivia Van de Peer studeerde af aan het Conservatorium te Antwerpen als uitvoerend danser en later ook als docent. Momenteel studeert ze verder voor psychotherapeut in de interactionele vormgeving. Ze werkt als maker en performer. Ook is ze al enkele jaren bewegingsdocent aan de drama-afdeling van het conservatorium te Antwerpen.

 
 

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven